• Nederlands
  • Frans

Contact

Technische ondersteuning

Peter Nagel

Technisch specialist

Peter is de persoon die bij ons het langste in dienst is. Hij weet alle ins en outs als het gaat over zaagmachines en zorgt dat deze niet de deur uitgaan tot ze perfect in orde zijn. Na zijn werk is Peter nog niet klaar met klussen, want dan gaat hij naar zijn garage om verder te knutselen aan brommertjes met het vele gereedschap dat hij door jaren heen heeft verzameld.
U kunt Peter bereiken via support@saw-tech.eu

Jaap Kort

Project ontwikkelaar / 3D ontwerper

Jaap is sinds eind 2020 bij ons in dienst en is een kei in het ontwerpen van alles wat te maken heeft met productie en 3D ontwerpen. Thuis heeft hij zo'n 40 3D-printers staan die zijn kosten aan stroom bepaald niet laag houden. Verder weet hij veel van electrical engineering en schroomt niet het een en ander je uit te leggen.
U kunt Jaap bereiken via jaap@serv-tech.eu

Samer Mustafa

Technische ondersteuning

Samer hoort helemaal in het Serv-Tech project, hij zorgt er mede voor dat alle machines / producten perfect afgewerkt de deur uit gaan. Samer breidt nog iedere dag zijn technische kennis bij. Samer komt uit Syrië, maar heeft een talenknobbel, na een jaar in Nederland kan hij naast zijn Arabische moedertaal al vloeiend Nederlands én is hij momenteel bezig met een cursus Engels.
U kunt Samer bereiken via warehouse@saw-tech.eu

Patrick Pennarts

PLC programmeur / Marketing

Patrick verzorgt nog steeds de marketing bij ons, maar door zijn IT knobbel heeft hij enorme interesse gekregen in het programmeren van PLC's gekregen. Zo heeft hij een maand in Taiwan (COSEN) geleerd hoe de programma's van de zaagmachines aan te passen naar de wensen van de klant. Ook wanneer u vragen heeft over beurzen, advertenties en deze website kunt u bij hem terecht.
U kunt Patrick bereiken via marketing@saw-tech.eu

Financiën

Linda Cohen

Administratie

Ook Linda werkt al een geruime tijd bij ons, zij is verantwoordelijk voor de administratie en is ook erg creatief op het gebied van marketing, waar ze ook wel eens de job van Patrick overneemt. Als we binnen het kantoor iets nodig hebben, dan is Linda diegene waar we bij aankloppen.
U kunt Linda bereiken via admin@saw-tech.eu

Hoe kunnen we je helpen?

  Bezig met verzenden...

Serv-Tech - Your partner in Service

Simon Stevinstraat 15
59216 PZ Venlo
Nederland

+31 085 222 10 93
info@serv-tech.eu

SawTech - your cutting specialist - contact us