• Nederlands

Projecten

Zaagmachines

In samenwerking met Saw-Tech, die exclusief verdeler is van de zaagmachines van het merk Cosen, is de hoofdtaak van Serv-Tech voornamelijkhet checken van de machines nadat ze uit Taiwan in ons magazijn aankomen, het opbouwen van de gewenste opties die de klant heeft besteld bij de machine en het bieden van service voor deze machines nadat ze geleverd zijn bij de eindgebruiker.

Door de nauwe samenwerking met Cosen hebben we de meeste onderdelen van alle machines op voorraad liggen in het magazijn en kunnen we nadat de klant een interventie aangevraagd heeft, vrij snel een oplossing bieden.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers in de zaagwereld, hebben we over ieder merk van zaagmachines kennis. We kunnen dus niet alleen aan Cosen machines werken, maar staan ook open voor andere merken. Serv-Tech is niet naam of merk gebonden.

"Serv-Tech is niet naam of merk gebonden"

Zaagbanden
Zaagmachines

Aluminium Productie

Door de komst van Jaap als ZZP'er in 2021, hebben we er een ervaren technicien bij. Eind 2021 hebben we zijn activeiten mee onder de vleugels van Serv-Tech genomen en proberen we de aluminium projecten verder uit te bouwen. Het ontwerpen en uiteindelijk realiseren van aluminium projecten op maat is de passie van Jaap, hij denkt mee met de vragen en wensen van klanten.

Bij Serv-Tech beschikken we ook over 3D-printers en kunnen we de karren hiermee afwerken of opties opbouwen, die op hun beurt ook weer op maat kunnen worden ontworpen.

Hieronder een ruime opsomming van onze realisaties.

Van Mitsubishi naar Siemens

We programmeren de bedieningspanelen van de machines in eigen huis. Wil je graag iets aangepast hebben of je bedrijfslogo op het startschem?

Bedieningspanelen

Revisie Cosen Machines

We denken nog even na...

Data-zaagproces

Lascentrum Ri.F. Stahl

We denken nog even na...

Data-zaagproces