• Nederlands

Service

Advies op maat

Expertise gaat gepaard met advies op maat. Door onze rijke ervaring met verschillende zaagapplicaties in combinatie met de kennis over de machines en producten in ons portfolio, kunnen we perfect advies geven aan onze klanten, partners en distributeurs. Dit kan gaan over zaagmachines van klein tot groot met diverse methodieken, zaagbanden van diverse fabrikanten, oliƫn, accessoires zoals nevelsmering, alarmlampen, veiligheid en nog zo veel meer.

SawTech - Service - img1

Oplossing op maat

Doordat ons Serv-Tech team een ruime kennis en ervaring heeft en omdat we alles in huis hebben om professioneel mee te denken met de wensen van de klant, kunnen we oplossingen op maat aanbieden aan onze klanten.

Een stap zetten in de projectontwikkeling was belangrijk voor de groei van ons bedrijf. Het zorgt ervoor dat we een totaalpakket kunnen aanbieden bij onze klanten.

Het gaat niet enkel en alleen meer om het zaag-gebeuren. Iedere wens of vraag van onze klant zal aandachtig worden meegenomen in onze team bespreking. Er wordt zorgvuldig bekeken welke oplossing op maat kan worden voorzien voor de klant. De wens en de vraag van de klant staat centraal.

SawTech - Service - img1
SawTech - Service - img3

Quality check

De kwaliteit van onze producten wordt steeds in house gecontroleerd aan de hand van een checklist alvorens er bij de klant geleverd wordt, dit zorgt immers voor een vlotte installatie en opstart bij de eindgebruiker. Voor onderhoud en reparaties na verkoop kan je rekenen op ons ervaren Serv-Tech team.

We hebben vertrouwen in ons product, op voorwaarde dat het door onze medewerkers onderhouden wordt. Per klant bewaren we een overzicht van de machines, het onderhoud en de garantie. Uw dossier wordt steeds in detail aangevuld, zo kunnen we u makkelijk herinneren aan een mogelijks nieuw onderhoud.

Alle activiteiten en machines van onze klanten worden steeds weergegeven en op de voet gevolgd door ons team. Er heerst een grote betrokkenheid, eventuele storingen worden dan ook meteen door ons gemeld.

SawTech - Service - img2

Onze focus

De focus van Serv-Tech lag voorheen enkel bij de service van onze zaagmachines. Het checken van de machines voor ze bij de eindgebruiker terecht komt en de eventuele opbouw van opties. Deze focus verdwijnt absoluut niet, maar er komen meer dingen op het pad van Serv-Tech.

Kort na de start van Serv-Tech hebben we onze eigen rollenbanen en meetaanslagen ontwikkeld. Dit was een belangrijke stap richting het aanbieden van een in-huis-ontwikkeld totaal pakket richting onze klanten.

Een aluminium-constructie en -productie werd opgestart. Hierdoor zijn we in staat om mobiele karren (montagekarren, pick- and place karren, EU-pallet wagen,...), onze light-weight meetaanslag, te ontwikkelen of andere totaal projecten op maat.

Het reviseren van machines is momenteel niet onze hoogste focus, maar we doen het wel. Klanten die geen nieuwe machine willen kopen, kunnen hun machine totaal laten reviseren. Zo hebben we onlangs een Cosen NC-300H gereviseerd en voorzien van een SIEMENS besturing en hebben we een las manipulator gereviseerd en geautomatiseerd.

We hebben dus een ruime focus, maar belangrijk is hetgeen wat de klant wilt. De gezegde, "Klant is Koning", is wel degelijk een slogan die we in het vaandal dragen.

SawTech - Service - img2